Motorcross

Oproep kandidaturen organisatie Motorcross Belgian Masters 2022

Al diverse jaren wordt er getracht om het Belgisch kampioenschap Motorcross Belgian Masters opnieuw te lanceren. Velen herinneren zich ongetwijfeld de mooie wedstrijden in het verleden in Gooik-Kester, Balen-Keiheuvel, Wachtebeke, Orp, Mont-Saint-Guibert, … Een deelnemersveld met de Belgische vedetten uit het Wereldkampioenschap aangevuld met buitenlandse GP of ex-GP rijders stond steeds garant voor spannende wedstrijden en vele enthousiaste toeschouwers.

Spijtig genoeg hebben wijzigingen in de MXGP kalender en nadien ook nog de pandemie roet in het eten gegooid. De succesvolle internationale wedstrijd in Balen dit jaar bewijst echter dat de Belgische motorcross fans nog steeds op de afspraak zijn!

Er vonden dit jaar al een paar vergaderingen plaats met potentiële organisatoren ter voorbereiding van de Belgian Masters 2022. 

We lanceren echter een oproep tot kandidaturen aan alle bij Motorsport Vlaanderen en de FMWB aangesloten clubs die interesse zouden hebben in de organisatie van een Belgian Masters wedstrijd in 2022.

Interesse? Neem dan contact op met het secretariaat van de BMB voor 25 september 2021. Voor meer informatie: klik hier

Partners

Back to top button