Enduro

Publicatie uitslag enduro Epernay

Op zondag 11 juli namen bijna 100 BMB enduro rijders de verplaatsing naar het Franse Epernay voor de 2de wedstrijd van het Belgisch kampioenschap enduro na de succesvolle opening in Lierneux. De rijders moesten 3 speciale proeven en een lus van 80 km afleggen. Ondanks dat onze rijders een mooi parkoers kregen voorgeschoteld, liep het organisatorisch niet zo vlot als vorig jaar toen we ook in Epernay te gast waren. Er waren vooral problemen met de tijdopname en het duurde dus lang vooraleer een uitslag kon worden gepubliceerd.

Op basis van de wedstrijduitslag ontvangen van de Franse organisatie werd ondertussen ook een aparte uitslag van onze enduro vergunninghouders gepubliceerd. Gezien de gekende moeilijkheden werd echter beslist de rijders nog de mogelijkheid te bieden om tot vrijdag 16 juli om 14 uur eventuele klachten in te dienen bij de koersdirecteur, Alain Viroux op het e-mail adres alainviroux24@hotmail.com

Raadpleeg hierna de uitslag:

Uitslag BMB rijders enduro Epernay 11/07/2021

De BMB werkgroep enduro zal op het einde van het seizoen een grondige evaluatie maken van deze organisatie om te beslissen of deze wedstrijd nog op de BMB kalender zal worden ingeschreven in de toekomst.

Partners

Back to top button