Motorcross

Inschrijvingen motorcross wedstrijden geopend

Op 3 en 4 juli gaat zowel het Belgisch als het Vlaams Kampioenschap motorcross 2021 van start in Tessenderlo.  De deelname en inschrijving voor de organisaties van de club VLM zullen verlopen via het platform van Moto Inside. Één van de Corona gerelateerde maatregelen is immers het voorinschrijven. Om deel te kunnen nemen dienen de rijders zich daarom verplicht via Moto Inside aan te melden.

Ruime tijd voor de wedstrijden opent VLM de inschrijvingen zodat steeds de laatste updates in de evenement-beschrijving kunnen worden toegevoegd.

Je vind de reeds geopende voorinschrijvingen voor de VLM wedstrijden via deze link: klik hier 

Op de Moto Inside website of in de App maken de deelnemers eenmalig een account aan. Hiervoor heeft elke deelnemer een eigen e-mailadres nodig. Hierna gaan ze naar de gewenste wedstrijd waar ze een klasse kunnen kiezen en een ticket kunnen ‘‘kopen’’. We zetten het ‘‘kopen’’ tussen aanhalingstekens omdat je voor de inschrijving uiteraard niets vooraf betaald. De vooraanmelding is verplicht, maar wel gratis.

Let op, er kunnen maximaal 44 rijders starten per categorie, kies dus de juiste klasse en schrijf maar 1x in. Vol is vol. Vul ook alle informatie juist in. De vooraanmelding sluit op 1 juli om 12.00 uur.

Na je ‘aankoop’ zie je je ticket terug onder de link ‘bestellingen’ in je profiel. Indien je toevallig meerdere inschrijvingen doet, zullen deze worden verwijderd.

Indien je met een dagvergunning wil deelnemen, neem je zowel een ticket voor de klasse, als daarna een ticket ‘dagvergunning’. Je dient op de wedstrijddag de dagvergunning te betalen voor de start van de trainingen bij de wedstrijdleiding.

Tot slot zijn er ook transponders te huur. Een transponder reserveren kan ook door een ticket hiervoor te nemen. Ook de transponders liggen dan op naam klaar bij de wedstrijdleiding. Let op: er zijn niet oneindig veel transponders te huur.

Bij vragen over de App en je inscrhijving kan je steeds terecht bij het service-team van Moto Inside: telefoon: 0031-651858356 of e-mail: info@motoinside.app

Partners

Back to top button