E-bike

Eerste manche BMB E-bike challenge op 4 juli in Oostende

Op zondag 4 juli wordt in het Sportpark van Oostende de eerste wedstrijd van de BMB E-bike challenge 2021 gereden. Deze challenge bestaat uit 7 wedstrijden met de finale in Mettet op 14 november.  Er kan deelgenomen in de klassen voor elektrische fietsen tot 25 km/u, meer dan 25 km/u of Proto. Enkel de klassen tot 25 km/u en +25 km/u krijgen punten voor de BMB E-bike challenge. Elke organisator bepaalt zelf de gebruikte wedstrijdformule (E-bike cross, E-bike enduro of een combinatie van beiden).

Voor de openingwedstrijd in sportpark 'De Schorre' van Oostende rijden de deelnemers, na de groepsstart, op een parkoers dat volledig werd uitgestippeld in het sportpark, over 1 uur en 1 ronde.  Er staan ook nog 2 demo's met Surronbikes op het programma in samenwerking met de Endurofun organisatie.

Alle BMB sportvergunninghouders (alle disciplines) kunnen met hun jaarvergunning 2021 deelnemen! De andere rijders kunnen ofwel een BMB E-bike jaarvergunning of E-bike dagvergunning onderschrijven via de BMB PC toepassing My FMB-BMB.

De inschrijvingen voor de wedstrijd in Oostende verlopen via de organisator, Ostend Motor Sport: https://www.ostendmotorsport.be/

Raadpleeg hierna:

Partners

Back to top button