Toerisme

Viroinval Motor Sport opent het toerseizoen 2021

Het is eindelijk zover! Het BMB toerseizoen gaat van start op 16 mei met het treffen van de provincie Namen, La Provinciale, in Nismes georganiseerd door Viroinval Motor Sport. De inschrijving en het vertrek vindt plaats in Salle Action Sud, Parking Place de Chatillon te 5670 Nismes. De deelnemers krijgen er een mooie rondrit van 215 km aangeboden. 

Om de tijd in de zaal waar de inschrijvingen zullen plaatsvinden zo kort mogelijk te houden, wordt er ter plaatse geen GPS-oplading georganiseerd. De bestanden voor Tripy, Garmin en TomTom zullen een week voor het treffen beschikbaar zijn, niet enkel via de My FMB-BMB ("Magelan") toepassing toegankelijk voor de licentiehouders, maar ook op de website van de club (www.viroinvalmotorsport.be) en op de motobalade website (www. motobalade.be).

Er zullen ter plaatse geen broodjes, taart, … verkrijgbaar zijn. Buiten zal er echter een drankstandje worden voorzien, afhankelijk van de weersomstandigheden op de betreffende data.

Voor alle deelnemers aan de provinciale rondrit biedt de club een drankje aan, hetzij om mee te nemen, hetzij om eventueel buiten te consumeren na het indienen van zijn/haar kaart in de zaal na de rondrit. Er zullen mogelijks andere schikkingen worden getroffen voor de Balade du Viroin van 24 mei.

Uiteraard zijn de gebruikelijke afstandsmaatregelen van toepassing. Raadpleeg de BMB corona richtlijnen voor de deelnemers van toeristische treffens: klik hier

Balade du Viroin

Viroinval Motor Sport heeft ook de toelating bekomen voor de organisatie van de Balade du Viroin op maandag 24 mei (Pinkstermaandag). Zelfde vertreklocatie, zelfde corona maatregelen maar uiteraard een andere rondrit van 195 km.

MC Les Petits Gris wacht nog op de toestemming van de gemeente voor haar treffen 'Les Vallées Namuroises' op 23 mei. Vanaf er groen licht is, zal je dit via de BMB website vernemen.

Raadpleeg hierna alle info over :

We wensen alle onze toerrijders een goede seizoenstart toe!

Partners

Back to top button