Motorcross

MX4kids 2021 start op 8 mei in Lommel

Vorig jaar lanceerde Motorsport Vlaanderen het MX4kids project. Er werden een aantal testevents georganiseerd die erg veel succes kenden. Er werd dan ook beslist om in 2021 effectief van start te gaan met deze jeugdopleiding met als doel de instroom van nieuwe jongeren in de motorcross te bevorderen. Er staan voorlopig al 23 data op de MX4kids kalender 2021!

MX for Kids laat kinderen van 6 tot 12 jaar op een leuke, veilige en betaalbare manier kennismaken met deze fantastische sporttak. Deze opleiding is specifiek bedoeld voor jonge rijders zonder motorervaring.
Motorsport Vlaanderen zorgt voor de motor, het terrein en de gepaste uitrusting. MX4Kids leert je de knepen van het vak onder begeleiding van ervaren trainers. Van absolute beginner leer je hoe je de motor in alle situaties de baas blijft. Zo kan je badges verdienen, en voor je het weet ben je klaar voor jouw eerste wedstrijd!

De eerste dag komt er al snel aan. Op 8 mei gaat MX4kids van start en kan je inschrijven voor de voormiddag of namiddag sessie. Bij de eerste inschrijving dien je eenmalig te registreren en dan kan je meteen door om de gewenste sessie te reserveren.

Begint het al te kriebelen en wil je meteen inschrijven? Klik dan hier voor de sessie van jouw keuze.

Het project wordt mee ondersteund door de FIM via projectsubsidies die de BMB heeft kunnen bekomen. De overige partners zijn KTM, Husqvarna, Yamaha, Yoko Europe, Solar Pro, de Vlaamse MX trainingscircuits (Lille en Lommel) en Sport Vlaanderen.

Alle info op https://mxforkids.be/

Partners

Back to top button