Snelheid

6 uren Moto Spa-Francorchamps: inschrijvingen geopend

Na de verplichte break van 2020 is DG Sport meer dan ooit gemotiveerd om van de 6 Heures Moto 2021 een memorabel evenement te maken, een voorsmaakje van de terugkeer van het wereldkampioenschap Endurance naar het ‘mooiste circuit ter wereld’. Zoals we recentelijk al aankondigden, zal deze wedstrijd die uniek is in haar soort in België, plaatsvinden op zaterdag 14 augustus, volgens een all-in-one formule met kwalificaties en de 6-uurs wedstrijd op één en dezelfde dag…

Gesterkt door de Parade van de 6 Heures Moto de dag voor de wedstrijd in het centrum van de stad Spa, beloofde de 2019 editie een mooie toekomst voor deze wedstrijd en werd er een spektakel van hoogstaand niveau afgeleverd op circuit. Aan een succesvolle formule moet je niet raken, dus zullen de Parade (vrijdagavond dit jaar) en de 6 Heures elkaar weer perfect aanvullen midden augustus.

Inschrijven voor de 6 Heures Moto 2021 kan vanaf nu via de nieuwe site www.6heuresmoto.com, en zoals in het verleden zullen er opnieuw vijf categorieën zijn voor de deelnemers, zijnde Trophy, 1000 Junior, 1000 Inter, 600 Junior en 600 Inter.

De gelegenheid bij uitstek voor iedereen om te evolueren op het Circuit van Spa-Francorchamps dat in volle verandering is en waar de tweewielers opnieuw een centrale rol zullen spelen op middellange en lange termijn. Don’t miss it !

Meer info: www.6heuresmoto.com

Partners

Back to top button