Toerisme

Extra info FIM rally en FIM meritum 2021

We hebben nog wat extra informatie ontvangen van de organisatoren van het FIM Meritum treffen en de FIM Rally als gevolg van de gezondheidscrisis. Zo wordt de uiterste inschrijvingsdatum voor deelname aan het FIM Meritum treffen verlengd tot 30 maart 2021. Er zal weldra meer informatie verschijnen op de website (https://www.fim-rendezvous2021.com) over de terugbetalingen bij eventuele afgelasting van het evenement. De inschrijvingen voor het Meritum treffen dienen rechtstreeks via de organisatie te gebeuren.

De organisatoren van de FIM Rally doen er alles aan om het evenement te laten doorgaan en zijn al ver gevorderd met de uitwerking hiervan, uiteraard zullen er bepaalde beperkingen en regels zijn die moeten gevolgd worden:

  • Bij annulering van het evenement door overmacht wordt het volledige bedrag terugbetaald aan de deelnemers;
  • In het geval dat een land haar grenzen sluit om redenen die verband houden met de pandemie en de deelnemers niet kunnen vertrekken, wordt het bedrag terugbetaald;
  • In het geval dat een deelnemer positief test op covid-19 in de dagen direct voorafgaand aan het evenement en dus niet zijn/haar woning mag verlaten, wordt het bedrag teruggestort.

Meer info over de FIM rally 2021: klik hier

 

Partners

Back to top button