Supermoto

Supermoto Bilstain uitgesteld naar latere datum in 2020

Door de verstrenging van de maatregelen tegen de vespreiding van het virus Covid19 die gisteren door de Nationale Veiligheidsraad werd beslist, is R. Dison MC genoodzaakt haar supermoto wedstrijd voorzien op 8 en 9 augustus in Bilstain uit te stellen. De club verzekerde ons echter dat zij, afhankelijk van de evolutie van de crisis, al het mogelijke zal doen om de wedstrijd nog dit jaar te laten plaatsvinden. Omdat ze ook eigenaar zijn van het domein in Bilstain hebben zij immers de mogelijkheid zelf een nieuwe datum te bepalen.

Alle reeds ontvangen inschrijvingen, zullen automatisch worden overgezet naar de nieuwe organisatiedatum. Ook de reeds afgeleverde vergunningen 1 manifestatie zullen geldig zijn voor de nieuwe datum. Rijders die niet zouden kunnen deelnemen op de nieuwe wedstrijddatum zullen het reeds betaalde inschrijvingsgeld/vergunning 1 manifestatie teruggestort krijgen. 

Volg onze website en Facebook pagina voor de laatste stand van zaken of abonneer je op onze wekelijkse nieuwsbrief via de BMB website.

 

Partners

Back to top button