Algemeen

Aanpassingen enduro en E-bike kalender door Covid19 pandemie

Ondanks alle inspanningen van onze organisatoren om alsnog hun wedstrijden te laten plaatsvinden, heeft de Covid19 pandemie hen ertoe genoodzaakt af te zien van de organisatie van de enduro wedstrijd in Binche op 4 oktober en de nieuwe E-bike wedstrijd op 8 november in Froidchapelle. 

Op dit ogenblik telt de BMB enduro kalender slechts nog 1 wedstrijd op 13 september in Erize-la-Petite (Verdun) georganiserd in samenwerking met de Franse club MC Mazel. Opgelet de inschrijvingen voor deze wedstrijden gebeuren niet via het Motott platform maar via RIS (klik hier) Er zullen bijgevolg geen officiële titels van Belgisch Kampioen enduro worden uitgereikt in 2020 maar wel titels van Beste rijder. De werkgroep enduro zal op 24 juli samenkomen om de huidige situatie te evalueren maar ook om reeds te starten met de voorbereidingen van het seizoen 2021.  

 

De BMB E-bike Challenge 2020 zal nu uit 3 wedstrijden bestaan met de opening op 10 oktober in Vitrival, gevolg door Oostende op 25 oktober en Mettet op 15 november.

Partners

Back to top button