Snelheid

Eerste wedstrijd Belgisch kampioenschap snelheid bevestigd

Door de corona crisis hebben totnogtoe enkel de wedstrijden van het Belgisch kampioenschap motorcross in Lommel en de enduro in Enter (Inters/Prestige) kunnen plaatsvinden. Daar komt weldra verandering in met de opening van het Belgisch kampioenschap snelheid op 3, 4 en 5 juli op de Duitse Nurburgring. Op het programma de eerste wedstrijd van het BK Endurance met een race over 8 uren (in het kader van de RL cup), 2 races van het BK en de BeNeLux Trophy Superbike / Supersport en 2 races BK Zijspannen. De inschrijvingen lopen vlot binnen maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Klik hier voor alle wedstrijdinfo en het inschrijvingsformulier. 

Er zal nog een theoretische vormingssessie worden voorzien zodat ook alle nieuwe vergunninghouders kunnen deelnemen. De info hierover zal weldra worden gepubliceerd.

Voor wat betreft de organisatie van de wedstrijden in de andere discplines wachten we momenteel de publicatie van de ministriële besluiten, de F.A.Q en protocollen naar aanleiding van de beslissingen genomen door de Nationale Veiligheidsraad op 3 juni af.

Partners

Back to top button