Algemeen

Doe mee aan de FIM # RidersAtHome campagne!

De FIM speelt een belangrijke rol in deze Coronavirus (COVID-19) pandemie door het sensibiliseren en informeren van rijders over de hele wereld over hoe ze zich op een correcte en verantwoorde manier moeten gedragen. Door contact op te nemen met de bredere FIM-familie, wil de FIM de lokale overheden ondersteunen bij het invoeren en toepassen van de verschillende maatregelen om de impact van deze pandemie te verminderen.

Met behulp van de sociale mediakanalen van de FIM – ‘We, The Riders’ en ‘FIM-Live’ – wil de FIM de wereldwijde boodschap ‘stay at home’ versterken via haar eigen campagne #RidersAtHome.

Hoewel motorrijden in sommige landen nog steeds is toegestaan (niet in België!), vraagt de FIM dat ALLE rijders hun motorfietsen in de garage laten staan om zo het risico op ongevallen en kwetsures te verminderen die de zo waardevolle gezondheidssector zouden kunnen belasten in een periode waarin ze al onder grote druk staan.

De FIM vraagt de rijders, zowel amateurs als professionals, maar ook de organisatoren, de promotors, partners en media uit alle disciplines en uit alle landen om hun eigen videoboodschappen op te nemen en te delen op de sociale media om deze belangrijke boodschap te helpen verspreiden en versterken: #RidersAtHome

Doe mee aan de # RidersAtHome campagne!

Plaats uw videoboodschappen op Facebook, Twitter en Instagram

Gebruik #RidersAtHome en tag @WeTheRiderswtr

 

Partners

Back to top button