Trial

Nieuw: vooraf inschrijven voor deelname aan de BK trial wedstrijden

Vanaf dit seizoen zal je om deel te nemen aan de BMB trial wedstrijden vooraf kunnen inschrijven via de BMB website. Hierdoor betalen de piloten 5 EUR minder dan bij de inschrijving ter plaatse. We moedigen dus alle trial rijders aan zich vooraf in te schrijven wat niet enkel voordeliger is voor de rijder maar ook de wachttijden aan de inschrijvingstafel verkort!

De inschrijvingsprocedure verloopt volledig elektronisch via de BMB website. Je dient in de menu kalender de trial aan te klikken waarvoor je wenst in te schrijven. Momenteel zijn de inschrijvingen enkel maar geopend voor de eerste wedstrijd op 22 maart in Chaumont-Gistoux , de overige wedstrijden volgen later.

Wanneer je het inschrijvingsformulier aanklikt zal je gevraagd worden om in te loggen of te registreren. Wanneer je voor de eerste keer inschrijft, klik je op registreren en vul je de gevraagde gegevens in (eenmalige registratie).  Rijders die al een account hebben omdat ze zich voorheen al voor enduro, supermoto, snelheid of andere wedstrijden via de BMB website hebben ingeschreven, kunnen inloggen met hun bestaande gegevens. Je ontvangt dan na enkele ogenblikken een e-mail met een link naar je profielgegevens.  Eens je registratie is voltooid en je ingelogd bent, klik je terug op het inschrijvingsformulier en kan je je inschrijven.  Wanneer je je voor een volgende wedstrijd inschrijft klik je gewoon op inloggen en vul je het formulier verder aan. Opgelet dit inschrijfsysteem staat los van de My FMB-BMB (magelan) toepassing voor de vergunningsaanvragen, deze login gegevens zijn dus niet geldig. Je kan natuurlijk wel bij je registratie dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord kiezen wat makkelijker is.

Je dient de diverse velden (alle velden zullen verplicht moeten ingevuld zijn alvorens men zijn inschrijving zal kunnen indienen) aan te vullen en het formulier in te dienen (knop onderaan). Tenslotte dien je het inschrijvingsgeld te storten op de bankrekening van de organiserende club vermeld op het elektronisch inschrijvingsformulier.

De organisator zal je inschrijving bevestigen vanaf ontvangst van de betaling door het vakje ‘betaald’ aan te kruisen op het inschrijvingsformulier dat de rijder zal kunnen raadplegen. Op dat moment zal je tevens een automatische e-mail ontvangen met de bevestiging dat je inschrijving volledig in orde is.

Rijders zullen hun BMB gebruikersaccount kunnen beheren via de menu ‘user account’ bovenaan. Zij kunnen sommige velden aanvullen en wijzigen om te vermijden deze gegevens steeds opnieuw te moeten invoeren wanneer zij zich inschrijven voor een trial wedstrijd.

Info en inschrijvingsformulier trial de la carrière Hoslet in Chaumont-Gistoux 22/03: https://fmb-bmb.be/nl/trial_event/trial-de-la-carriere-hoslet-2 

 

 

Partners

Back to top button