Motorcross

Bereid je voor op het nieuwe motorcross seizoen 2020 en regel tijdig je vergunning!

Op 22 (Jeugd) en 23 (BMB/VLM) februari organiseert VLM club  BeTeMo de openingswedstrijd van het Belgische motorcross seizoen. De wedstrijd zal betwist worden op het GP-circuit van het Stedelijk Motorsportcentrum De Heeserbergen in Lommel en is tevens de eerste manche van het BMB Belgisch Kampioenschap Motorcross voor alle solo categorieën. Rijders die hun BMB motocross vergunning nog niet hebben aangevraagd, worden verzocht dit nu zo snel mogelijk in orde te brengen zodat je met deze vergunning in Lommel kan deelnemen.

We zetten hierbij nog eens de voordelen van de BMB Motocross jaarvergunning op een rijtje:

Bovendien ben je individueel verzekerd voor trainingen op alle Motorcross circuits in Europa. Je kan ook de optie BA verzekering onderschrijven zodat je in Frankrijk kan gaan trainen zonder FFM licentie. De BA verzekering is tevens geldig in Nederland en Duitsland. In Nederland is het echter mogelijk dat de circuits een bijkomende KNMV Basislicentie vereisen.

Rijders die reeds vorig jaar een vergunning (jaarvergunning of vergunning 1 manifestatie) hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2019 of 2018, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

Raadpleeg ook:

 

 

Partners

Back to top button