Algemeen

Gouden stuur voor Jago Geerts, Erik Willems Beloftevolle jongere van het jaar!

In het volledig volgelopen cultureel centrum Oosterhof in Lummen vond afgelopen zaterdag de prijsuitreiking van de BMB sportcommissie plaats. Naast de prijzen voor de Belgische kampioenen in de diverse disciplines werden er ook een paar bijzondere trofeeën uitgereikt.

Zo kreeg Jago Geerts het BMB Gouden Stuur voor zijn bronzen medaille in het Wereldkampioenschap Motorcross MX2 en zijn prestaties tijdens de Motocross der Naties in Assen. Erik Willems mocht de trofee van Beloftevolle Jongere van het jaar in ontvangst nemen voor zijn opvallende overstap van de motorcross naar de enduro, zowel in het BK enduro als de Internationale Zes Dagen.

De BMB Milieuprijs was voor het Circuit van Chimay. Zij leverden enorme inspanningen tijdens hun 3 BMB organisaties voor wat betreft de gescheiden en vlotte afvalophaling zowel in de paddock als rondom het circuit.

Er werden ook nog 2 vrijwilligers beloond voor hun jarenlange inzet. Philippe Borguet begeleide de Belgische ploeg van de Zes Dagen Enduro gedurende 20 jaar op erg professionele wijze. Andre Vandermaesen was jarenlang BMB sportvoorzitter, een funcite die hij met hart en ziel uitoefende. Zij ontvingen een gepersonaliseerd horloge. 

Partners

Back to top button