Enduro

Kandidaturen Zes Dagen Enduro 2020 in Italië

De 95ste editie van de Internationale Zesdaagse Enduro (ISDE) vindt plaats van 31 augustus tot 5 september 2020 in de omgeving van de Italiaanse stad Rivanazzano Terme (in de provincie Alessandria (ongeveer 1000 km van Brussel). Er is een rechtstreekse Ryanair-vlucht van Charleroi naar Turijn. Volgens de FIM-reglementering, moeten de verschillende federaties in het begin van het jaar de voorlopige inschrijvingen indienen en een voorschot van 25% van het inschrijfgeld betalen.

Om de best mogelijke structuur op poten te kunnen zetten worden vergunninghouders die aan dit evenement in het Trophy-team, het Junior-team (jonger dan 23 jaar) of een Club team willen deelnemen, gevraagd hun kandidatuur vóór 15 januari 2020  in te dienen bij Philippe Rorive ( mail: phil.rorive@me.com  – Gsm: 0032475850118) of Philippe Borguet (mail: borguet philippe@gmail.com  – GSM: 0032496284045.

Er zal nadien worden gevraagd om een nog te bepalen voorschot te betalen ter bevestiging van de kandidatuur. Dit voorschot zal uiteraard worden terugbetaald in het geval dat de kandidatuur niet werd weerhouden of in geval van intrekking van de voorlopige inschrijving binnen de door de FIM opgelegde termijnen.

Gelieve ook het onderstaande charter aandachtig te willen lezen.

Zij die willen helpen bij het verlenen van de nodige assistentie, worden gevraagd ons eveneens per e-mail te contacteren.

Hierbij enkele bijkomende inlichtingen:

De wedstrijd zal plaatsvinden tussen de Curone-vallei (Piemonte) in de provincie Alessandria en de Staffora-vallei (Lombardije) in de provincie Di Pavia. De paddock en het wedstrijdcentrum bevinden zich in Rivanazzano terme, een verlaten luchthaven op slechts 4 km van Voghera.

Dag 1 / dag 2: de zoutroute in de Apennijnen

Deze dagen bevatten een ronde van 210 km inclusief 6 speciale proeven en 5 tijdcontroles.

Dag 3: de zoutroute in de Apennijnen

Deze dag bevat een ronde van 190 km inclusief 6 speciale proeven en 5 tijdcontroles.

Dag 4 / dag 5: de weg naar Piemonte

Deze dagen bevatten een ronde van 210 km inclusief 6 speciale proeven en 6 tijdcontroles.

Dag 6: Traditionele laatste motorcross wedstrijd op het Ottobiano Motorsport Circuit gelegen op 40 km van Rivanazzano Terme.

 

Partners

Back to top button