Supermoto

Win 5 gratis deelnames aan de Coyote Supercup

TM Racing Belgium en Zelos werken samen om een geheel nieuwe supermoto-formule samen te stellen: de Coyote Supercup by TM en Zelos, een mono-merk cup met een all-in formule met een TM SMX 300cc. Zelos en TM Belgium geven 5 piloten de kans om deel te nemen aan een volledig Coyote Cup seizoen.

De Coyote Supercup is geïntegreerd in het Belgisch Kampioenschap Supermoto. Deze mono merken Cup wordt verreden met de TM 300cc 2-takt en telt vier races die offroad en circuit combineren.

Om jouw gratis kampioenschap te winnen, dienen geïnteresseerde piloten af te zakken naar het Circuit Jules Tacheny te Mettet tijdens één van de twee selectiedagen. Op zondag 9 februari en zondag 8 maart krijgt iedereen één kans om zich tot de beste 5 piloten te kronen. Deze selectiedagen bestaan uit drie opdrachten: fysieke, theoretische en technische proeven.

Aan het einde van deze twee dagen worden 5 coureurs geselecteerd door de jury, onder toeziend oog van Fred Fiorentino, viervoudig winnaar van de Mettet Superbiker. Hoe kan je deelnemen? Heel eenvoudig, de kostprijs voor één selectiedag bedraagt 99 €. Iedereen is welkom vanaf 15 jaar en indien je geen “prestige, Euro-nationalen en nationalen” licentie hebt bij de BMB.

Info en inschrijvingen, klik hier.

 

 

Partners

Back to top button