Snelheid

Vergunningsaanvragen en info snelheid seizoen 2020

De vergunningen snelheid 2020 kunnen via de digitale toepassing My FMB-BMB worden aangevraagd. Belangrijkste nieuwigheden zijn de nieuwe Supersport Youngtimer klasse, de Belgian Stocktwin klasse en de oprichting van de Belgian Young Driver Trophy. Ook in 2020 zal er een Belgisch Kampioenschap Endurance zijn bestaande uit 5 wedstrijden alsook de BeNeLux trophy Supersport en  Superbike. Met een BMB Europe open vergunning kan er in 2020 ook deelgenomen worden aan het Open Vlaams Kampioenschap Sprint en Endurance op het circuit van Zolder.

We herinneren er ook aan dat de rijders die voor de eerste maal een BMB Europe Open vergunning snelheid aanvragen, alsook elke vroegere vergunninghouder die geen vergunning meer heeft gehad gedurende de vijf voorafgaande jaren (2015, 2016, 2017, 2018, 2019), verplicht moeten deelnemen aan en slagen voor een theoretische en praktische vormingssessie voorzien op zaterdag 28 maart op het circuit van Mettet.

Alle BMB vergunninghouders snelheid (uitgezonderd kleine cilinderinhouden) zijn individueel verzekerd (persoonlijke ongevallenverzekering) :
–    voor hun deelname aan wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender  (in België en in het buitenland)
–    voor hun deelname aan wedstrijden in het buitenland ingeschreven op de Open kalender van FIM Europe (website www.fim-europe.com – rubriek sport – Road racing – open calendar)
–    voor hun deelname aan vrije trainingen in België en in het buitenland

Een optie Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) kan worden onderschreven geldig tijdens trainingen op permanent circuit in België, Nederland en Frankrijk. Hierdoor dient er voor de trainingen in Frankrijk geen ‘Pass circuit’ te worden aangekocht bij de FFM. Er wordt een specifiek attest bij de vergunning afgeleverd.

Rijders die reeds in 2018/2019 een vergunning hadden, lanceren de toepassing My FMB-BMB en bevestigen de automatische update om over de laatste versie te beschikken. Kies ‘Inloggen’ en vul je gebruikersnaam (e-mail adres) en het door jou gekozen wachtwoord in. Kies je club, controleer je vooraf ingevulde gegevens en klik op 'Vraag een nieuwe vergunning'.

Als je geen vergunning hebt gehad in 2018/2019, klik je op ‘Nieuwe vergunninghouder’. Als je My FMB-BMB nog niet op je laptop/desktop hebt staan, klik dan hier.

We vragen aan alle rijders om aandachtig de info seizoen 2020 te lezen. Hierin staat belangrijke info over de categorieën/klassen 2020, de koersnummers en de nieuwigheden voor 2020.

 

 

 

Partners

Back to top button