Motorcross

Info en inschrijvingen Motorcross Interbonden cup in Quievrain

Het BMB motorcross seizoen wordt traditioneel afgesloten met de Coupe de l'avenir en de Interbonden cup op 5 en 6 oktober in Quiévrain (Baisieux). De Interbonden Cup is aan haar tweede editie toe en geeft de mogelijkheid aan de rijders van alle motorcross bonden om zich met elkaar te meten in het kader van de bekende internationale jongerenwedstrijd voor nationale teams op de prachtige omloop van de Ferme des Monts. Bovendien vormen de beste rijders van elke klasse een team om op zondag deel te nemen aan de Coupe de l'avenir. Een unieke ervaring!

Formule Interbonden Cup

Er kunnen van elke bond 15 rijders per klasse deelnemen. De volgende klassen zijn voorzien: 65cc, 85cc, 125cc, MX2,MX1&MX3.

Rijders van de AMPL en de FPCNA melden zich aan via hun respectievelijke federatie. BMB rijders en rijders van de federaties JMS/VLM en VJMO/MCLB dienen zich vooraf in te schrijven via het elektronisch inschrijvingsformulier (rijders die nog geen account hebben, klikken eerst op registreren om toegang te krijgen tot het formulier). Opgelet JMS/VLM en VJMO/MCLB rijders kunnen met de vergunning van hun bond deelnemen maar moeten ook een afvaardiging aanvragen bij hun respectievelijke federatie gezien zij dat weekend een wedstrijd hebben (conform samenwerkingsovereenkomst met BMB).

Op zaterdag vinden de wedstrijden voor de rijders 65cc, 85cc, 125cc, MX2, en MX1/MX3 jonger dan 21 jaar plaats. Op zondag zijn er dan de MX2, en MX1/MX3 wedstrijden voor rijders ouder dan 21 jaar of rijders die niet geselecteerd waren voor de wedstrijden op zaterdag.

De 3 beste rijders 65cc kleine wielen, de 3 beste 85cc en de winnaars 125cc en MX2, MX1/MX3 (-21 jaar) vormen een team en hebben de eer om dit team te vertegenwoordigen tijdens de Coupe de l’Avenir wedstrijden op zondag. Deze rijders zullen ook nog aan de kwalificatie wedstrijden van de Coupe de l’Avenir op zaterdag (einde van de dag) moeten deelnemen.

Inschrijvingen Interbonden Cup en alle wedstrijdinfo (timing, bijzonder reglement,…): https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/coupe-de-lavenir-coupe-inter-federations

Website organisatie: www.coupedelavenir.be 

 

Partners

Back to top button