Motorcross

Opleiding initiator motorcross i.s.m. Sport Vlaanderen

In het najaar organiseert de Vlaamse Trainersschool een nieuwe cursus INITIATOR MOTORCROSS.  De cursus bestaat uit zowel theoretische vakken als praktijk met vakken als EHBO, veiligheid en preventie, motorcrosstechniek, theorie en praktijk lesgeven, motoronderhoud, wetgeving,  …

Deze cursus zal 8 zaterdagen duren en zal starten op zaterdag 5 oktober. Theoretische vakken zullen gedoceerd worden in het Sport Vlaanderen centrum te Herentals, de praktijklessen zullen doorgaan op de crossterreinen van Lille (Breugelheide)

Toelatingsvoorwaarden:
– Minimum 3 jaar aantoonbare crosservaring
– Geboren in 2001 of vroeger
– Slagen op de toelatingsproef

De toelatingsproef vindt plaats op zaterdag 14 september 2019 om 13uur op het crossterrein Breughelheide, Rooverstraat, 2275 Lille. Inschrijven op voorhand is VERPLICHT. Dit dient te gebeuren voor woensdag 11 september via info@vmbb.be met vermelding van naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer.

Indien men geslaagd is voor de toelatingsproef ontvangt men een link waarmee men zich kan inschrijven voor de cursus. De kostprijs voor deze opleiding bedraagt €210. Meer info kan men vinden op www.sport.vlaanderen of op het VMBB-secretariaat.

!SPREAD THE WORD!

Partners

Back to top button