Motorcross

Mini MXGP op de Keiheuvel in Balen

Met Jeffrey Herlings, Jago Geerts, Kevin Strijbos,  Glenn Coldenhof, Ben Watson, Shaun Simpson en nog vele andere toppers op de affiche zal de Keiheuvel in Balen donderdag 15 augustus het toneel zijn voor een ware mini GP. Het is na de MXGP in Lommel de eerste gelegenheid voor het Belgische publiek om zoveel GP rijders aan het werk te zien. Zij zullen op het einde van de dag rijden voor de Flanders Masters titel tijdens de superfinale waaraan de eerste 18 rijders INT/NAT 250 en de eerste 18  rijders van het algemeen klassement INT/NAT 500 samen met 4 opgeviste rijders kunnen deelnemen.

Wat deelnemers betreft zitten we momenteel, terwijl de inschrijvingen nog lopen, al goed. Dankzij de prima samenwerking met andere motorcrossbonden (VLM/JMS en MCLB/VJMO) tikken we momenteel af op 275 deelnemers. Allicht valt er hier en daar nog wel eentje af, maar de reeksen zijn al goed gevuld. Inschrijven is echter nog steeds mogelijk via de BMB website tot dinsdagmiddag en daarna ook nog ter plaatse.

Het nieuwe bestuur van KMC Mol is samen met de talrijke medewerkers volop bezig met de opbouw van het circuit waar ook een aantal nieuwigheden te ontdekken zullen zijn. Hieronder vind je alvast een paar foto's van Kabouter Trek.

De deelnemerslijst kan je raadplegen op http://www.kmc-mol.be/Paginas/Nieuws/2019/Update_Deelnemers_08_11.html

Info en inschrijvingen: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/motocross-flanders-masters

 

Partners

Back to top button