Motorcross

Inschrijvingen support klassen Gooik voor niet BMB vergunninghouders geopend

De inschrijvingen voor support klassen (250cc, 500cc en zijspannen), voorzien in het kader van de Grote Prijs Motorcross Zijspannen op 31 augustus en 1 september in Gooik, voor rijders die niet in het bezit zijn van een BMB Motorcross vergunning 2019 zijn nu ook geopend. Rijders met VLM en een MCLB vergunning kunnen deelnemen mits het bekomen van een afvaardiging van hun respectievelijke federatie. De support klassen zijn ook toegankelijk voor buitenlandse rijders in het bezit van een FIM, FIM EUrope, internationale of nationale vergunning met starttoelating. Tenslotte kan er ook met een dagvergunning (vergunning 1 manifestatie) worden gereden.

De dagvergunningen (vergunningen 1 manifestatie) kunnen vooraf worden aangevraagd via de toepassing My FMB-BMB te installeren op een windows PC/laptop via volgende link: http://fmb-bmb.magelan.be/ (aparte procedure voor apple gebruikers).

Opgelet de organisatie heeft de mogelijkheid de inschrijvingen vervroegd af te sluiten in geval er zich te veel rijders aanmelden. De inschrijving is slechts volledig na het indienen van het elektronisch inschrijvingsformulier en de betaling van het inschrijvingsgeld aan AMC De Toekomst Dworp (de betaalgegevens staan op het formulier vermeld).

Inschrijvingen en wedstrijdinfo: https://fmb-bmb.be/nl/mx_event/side-car-world-championship-0

Partners

Back to top button