E-bike

De VMBB aanwezig op de Biënnale van België in Gent

De VMBB werd uitgenodigd om deel te nemen aan de Biënnale van België, een kunsttentoonstelling van de Beeldende Kunsten in België. De organisatie wil telkens een centrale plaats geven aan een onderwerp dat niet altijd positief in de media is geweest, maar zeker een positieve belangstelling verdient. Dit jaar hebben ze gekozen voor de motorcross!

Dit 10-daags evenement vindt plaats in de Floraliënhal achter het SMAK te Gent. Tijdens de opening op vrijdag 21 juni (17u-23u) en sluiting op zondag 30 juni worden er 2000 bezoekers verwacht, de overige dagen (11u-18u) mikt de organisatie op een 500 à 750 bezoekers. Het evenement krijgt ook uitgebreide aandacht in de nationale media.

Er zal een motorcrossparcours worden aangelegd voor demo's met elektrische motoren. Er zal aan de zijkant van het parcours een tentje opgesteld worden waar de VMBB met promomateriaal zal staan. Geïnteresseerden zullen hier hun vragen kunnen stellen, en info over de federatie vergaren. Er zullen verschillende flyers liggen met info over de verschillende aanbiedingen (zie afbeeldingen onderaan). Goodiebags met een balpen, notablok en algemene flyer van de VMBB zullen voorzien zijn.

Meer info: https://biennalevanbelgie.be/

 

 

Partners

Back to top button