Motorcross

Info BK motorcross in Tildonk-Haacht op 13 en 14 april

Op zaterdag 13 en zondag 14 april vindt in Tildonk (Haacht) de derde wedstrijd van het Belgisch Kampioenschap motorcross plaats in samenwerking met JMS/VLM. Op zaterdag rijden de 65cc en de jeugd, op zondag alle andere BMB solo klassen.

De wedstrijd is in handen van VLM club MC Cauberg gekend om haar kwalitatieve organisaties onder leiding van clubpiloten Kristof Thijs en Levi Van Roosbroeck. Op zaterdag zullen ook de oldtimers op het programma worden voorzien.

De organisator vraagt extra aandacht voor het respect van de milieuregels, zeker voor wat betreft het GEBRUIK van de MILIEUMATTEN en niet AFSPUITEN voor reiniging van de motors.

Voor wat betreft de uitbetaling van de onkostenvergoeding van de rijders liet de VLM ons weten dat dit steeds via bankoverschrijving gebeurt in het begin van elke maand volgend op de wedstrijd. Voor deze wedstrijd in Tildonk-Haacht is dit dus begin mei. Voor de eerste wedstrijd in Lommel is dit uitzonderlijk begin april gezien er in februari slechts 1 wedstrijd voorzien was.

De parking is toegankelijk vanaf vrijdag 15:00 uur. Op zaterdag start van de oefeningen om 8:00 uur en vanaf 18:00 uur eetgelegenheid met kip en varkensrib.

Locatie : GPS Kasteeldreef Tildonk-Haacht

Alle wedstrijdinfo: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/bk-cb-motocross-0

 

Partners

Back to top button