Algemeen

Nieuwe FIM verzekering voor FIM en FIM Europe vergunninghouders 2019

Rijders die in 2019 naast de Europe Open vergunning (basisvergunning) ook een FIM of FIM Europe vergunning onderschrijven voor deelname aan wedstrijden van het FIM Wereldkampioenschap (& cups) of FIM Europe Europees kampioenschap (& cups), zullen via deze FIM/FIM Europe vergunning van een bijkomende FIM verzekering kunnen genieten, inbegrepen in de prijs van deze vergunning.

Deze nieuwe FIM verzekering geeft dekking voor persoonlijke ongevallen tijdens wedstrijden in het buitenland ingeschreven op de FIM WK kalender, de FIM Europe EK kalender en de FIM internationale kalender.

De dekkingen die voorzien zijn bij deze FIM verzekering zijn de volgende (samenvatting) :
• Medische kosten (opgelopen in het buitenland voor dat de repatriëring kon worden uitgevoerd)– tot CHF 400'000.-
• Repatriëringskosten : onbeperkt naar het land van de permanente woonplaats van de rijder
• Een kapitaal van CHF 50'000.- in geval van overlijden of permanente invaliditeit van de geblesseerde rijder (dekking wereldwijd)

Meer info over deze verzekering en de bijhorende gedetaileerde dekkingen kan u terugvinden in het onderstaande officiële FIM document. We vragen alle FIM en FIM Europe vergunninghouders dit document aandachtig te willen lezen.

Voor alle ongevallen tijdens wedstrijden ingeschreven op de BMB kalender en de Open kalender van FIM Europe of tijdens trainingen (in heel Europa) is de verzekering die bij de Europe Open vergunning (basisvergunning) is voorzien van toepassing.
 

Partners

Back to top button