Supermoto

Laat het geluidsniveau van je motor testen tijdens de supermoto trackdays in Mettet

De maximale geluidslimiet in het Belgisch Kampioenschap supermoto daalt dit seizoen van 117 dB/A naar 114 dB/A. Om de rijders de mogelijkheid te bieden na te gaan of hun motor aan deze normen voldoet, wordt hen de mogelijkheid geboden om tijdens de supermoto Trackdays op zondag 10 februari 2019 in Mettet hun motorfiets te laten controleren door het BMB technisch college.

Deze controles, uitgevoerd volgens de FIM 2-meter max methode, zullen vrijblijvend en kostenloos worden voorzien tussen 9u40 en 12u40 en tussen 13u40 en 16u40.

Deze geluidscontrole is mogelijk voor alle piloten die ingeschreven zijn voor de TrackDay SM in Mettet, maar ook voor de niet-ingeschreven piloten die hun motor in orde willen brengen ivm de nieuwe regelgeving. De geluidscontrole, georganiseerd door de BMB/FMB, zal plaatsvinden op de aparte paddock aan de ingang van het circuit.

Ook de vergunninghouders Motorcross, enduro en BEX zijn van harte welkom. Ook zij zullen immers in 2019 het maximum geluidsniveau van 114 dB /A moeten respecteren.

Rijders die hun machine willen laten controleren worden gevraagd zich vooraf aan te melden via een e-mail bericht verstuurd aan de voorzitter van het BMB Technisch college, Dhr. Patrick Roels: P.Roels@telenet.be

 

Partners

Back to top button