Algemeen

Prijsuitreiking sportcommissie op 8 december in Orp

De prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie zal plaatsvinden op zaterdag 8 december 2018 in de “Hall Communal", Place Communale n°2 te 1350 Orp-Jauche (Orp-le-Grand). AMC Orp staat opnieuw in voor de organisatie van dit evenement.  De Kampioenen van België (& Beste rijder) in de disciplines motorcross, snelheid, enduro, BEX, trial, supermoto, classic bike alsook de laureaten van de Motorcross Coupe de l’Avenir zullen er worden gehuldigd.

De medaillewinnaars van de Wereld- en Europese kampioenschappen zullen eveneens worden gehuldigd alsook de laureaten van de Gouden Stuur, Beloftevolle Jongere trofee en de winnaar van de BMB milieuprijs.

De uitnodigingen zullen weldra naar de betrokken rijders worden verzonden

De huldiging van de kampioenen in alle disciplines start om 16.30 uur stipt en wordt beëindigd omstreeks 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom!

Hieronder vind je de lijst van de reeds gekende kampioenen. Een update zal worden gepubliceerd na de laatste BK trial wedstrijd in Mons op 18 november a.s.

Plaats: Hall Communal, Place Communale n°2  à 1350 Orp-Jauche (Orp-le-Grand). De zaal is toegankelijk via de rue du Pirchat komende van Brussel (E40 – afrit 26), Hélécine en komende van Luik E40 afrit27, Lincent, ook via de rue Jules Hagnoul.

Partners

Back to top button