Trial

Belgisch team vierde op de Trial der Naties!

Het Belgisch nationaal trial team heeft in Tsjechië een erg sterke prestatie neergezet tijdens de Trial der Naties. Ons land werd immers knap vierde in de internationale trophy op een totaal van 16 deelnemende teams. Het goud ging naar Tsjechie, het zilver naar de Verenigde Staten en het brons naar Oostenrijk. België strandde dus op een vierde plaats met slechts 8 punten meer als Oostenrijk.

Team manager Pascal Mathy merkte op dat het parkoers sterk geleek op dat van de wedstrijd in Bertrix wat uiteraard een voordeel was voor rijders Julien Rousselle, Maxime Mathy en Nicolas Defourny. Pasal en Maxime (vader en zoon) beleefden een emotioneel zware beladen wedstrijd want ze werden net voor hun vertrek geconfronteerd met het overlijden van hun (groot)moeder.

De voorzitter en de leden van de raad van bestuur wensen dan ook in de eerste plaats hun innige deelneming te betuigen naar aanleiding van dit overlijden maar tegelijkertijd het ganse team voor de in deze moeilijke omstandigheden geleverde prestaties.

Meer info en uitslagen: http://www.trialgp.com/

Foto's: Pascal Mathy – trialgp.com

Partners

Back to top button