Motorcross

Koop nu je tickets voor de Interbonden cup en krijg extra korting

U kan vanaf nu tot en met 25 september uw toegangstickets voor de Interbonden Cup en de Coupe de l'avenir in Baisieux op 6 en 7 oktober kopen aan een voordeeltarief van 20 EUR i.p.v. 25 EUR door het bedrag van het aantal tickets op de bankrekening BE 85 3634 3848 5106 van MX Hauts-Pays te storten met als mededeling: uw naam – voorverkoop en een e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging (opgelet sommige banken accepteren niet het teken '@,' gebruik hiervoor "/").  De toegang is gratis voor kinderen onder de 16 jaar.

Uw ticket zal beschikbaar zijn op de Welcome op vertoon van uw identiteitskaart en de bevestigingsmail. Het ticket is zowel geldig voor zaterdag als zondag.

De welcome is geopend op vrijdag van 12.00 uur tot 21.00 uur, zaterdag van 7.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 7.00 uur tot 13.00 uur.

We herinneren eraan dat BMB rijders die willen deelnamen aan de interbonden wedstrijd via de BMB website dienen in te schrijven. Klik hier: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/motocross-coupe-de-lavenir-inter-federations

 

Partners

Back to top button