Motorcross

Inschrijvingen Motorcross Belgian Masters geopend

De Motorcross Belgian Masters 2018 bestaat dit jaar uit 2 top organisaties, de klassieker op de Keiheuvel in Balen op 15 augustus en de wedstrijd op de ‘petite citadelle’ aan de Gete in Orp op 9 september.

Er zijn telkens 2 reeksen Inters/Nationalen 250 en 2 wedstrijden Inters/Nationalen 500 die zullen meetellen voor het Belgisch Kampioenschap. De 15 beste rijders van het klassement Inters/Nationalen 500 en de 10 beste rijders van het klassement Inters/Nationalen 250 zullen samen met maximum 5 door de organisator opgeviste rijders deelnemen aan de Superfinale op het einde van de dag. Deze Superfinale zal meetellen voor het Belgisch kampioenschap Belgian Masters Open. De kampioen van België bij de Belgian Masters zal dus de rijder zijn die het meeste punten behaald heeft over de 2 superfinales.

De BMB piloten uit de categorieën nationalen en Inters (250+500) alsook de buitenlandse rijders dienen zich vooraf in te schrijven a.h.v. onderstaand electronisch inschrijvingsformulier.

Voor alle andere categorieën (jeugd/beloften/juniors/seniors) gebeurt de inschrijving ter plaatse op de welcome van de wedstrijd.

 

 

Partners

Back to top button