Motorcross

Motorcross Junior days in Lille met Joel Smets

Na de succesvolle stagedag in Lierneux op 10 april ll., vindt op 19 juli op het motorcross circuit in Lille de tweede dag van de Motorcross Junior Days plaats, een initiatief van de Belgische Motorrijdersbond (BMB) in samenwerking met KTM en Husqvarna Belgium. Terwijl in Lierneux de jonge motorcrossers werden begeleid door Ken De Dycker en bondscoach Yves Devlaminck, krijgt Yves in Lille de medewerking van niemand minder dan ex-wereldkampioen Joel Smets.

Iedereen in het bezit van een KTM of Husqvarna 65cc of 85cc crossmotor kan zich inschrijven voor deze jeugdstage dag, zowel beginnende als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau. Momenteel hebben we al 35 inschriijvingen mogen ontvangen (zie lijst onderaan) maar inschrijven is nog steeds mogelijk! klik hier.

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders! Rijders die een motorcross vergunning hebben in een van de Belgische motorcrossbonden (VJMO/MCLB, UMC (JMS/VLM, VMCF, MC Lille), FPCNA & AMPL) kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een BMB trainingsvergunning. Ze krijgen echter de kost ervan volledig gecompenseerd door KTM/Husqvarna waardebonnen. Met deze trainingsvergunning zullen zij bovendien een volledig jaar verzekerd kunnen trainen!

Alle deelnemers die aan de drie stage dagen deelnemen, krijgen bovendien een mooi cadeaupakket van KTM/Husqvarna met waardebonnen, motorolie, enz. De BMB geeft bovendien ook nog eens 10 gratis duo kaarten voor het Nitro circus op 9 december in het Sportpaleis van Antwerpen!

Praktische info:

Data & plaatsen:

  • Dinsdag 10 april 2018 (Paasvakantie) : Lierneux
  • Donderdag 19 juli (Zomervakantie): Lille
  • Donderdag 30 augustus (Zomervakantie): Genk

Start om 09u00 – einde omstreeks 17u00 – Briefing om 10 uur in MX kledij.

Voor wie?:

  • BMB Vergunninghouders jeugd
  • Vergunning houders VJMO/MCLB, UMC (JMS/VLM, VMCF, MC Lille), FPCNA & AMPL
  • Niet vergunninghouders

Kostprijs:

  • BMB Vergunninghouders jeugd : GRATIS!
  • Vergunning houders VJMO/MCLB, UMC (JMS/VLM, VMCF, MC Lille), FPCNA & AMPL : 15 EUR
  • Niet vergunninghouders: 15 EUR + trainingsvergunning te onderschrijven via de BMB toepassing ( (link is external) http://fmb-bmb.magelan.be/).

De betaling gebeurt ter plaatse bij de BMB afgevaardigde.

Hoe inschrijven?:

Er dient vooraf te worden ingeschreven via het volgende elektronisch inschrijvingsformulier: klik hier

Je dient je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier.

Partners

Back to top button