Enduro

Deelnemen aan de enduro in Lierneux

De enduro wedstrijd in Lierneux heeft intussen een vaste plaats op de BMB kalender en lokt jaar na jaar een groter deelnemersveld. De club CEESL zal op zondag 1 juli met 2 mooie proeven en een parkoers van 50 km opnieuw een 'tradionele' enduro wedstrijd aanbieden. We zullen in Lierneux ondertussen al toe zijn aan de 6de manche van het Belgisch Kampioenschap enduro en de 2de van de gloednieuwe Youth 125 trophy.

Opgelet, omdat deze wedstrijd samenvalt met het WK enduro in Arco di Trento waar Matthew Vanoevelen en Antoine Magain de Belgische kleuren verdedigen, zal de wedstrijd in Lierneux NIET meetellen voor het Belgisch Kampioenschap in de klassen Inters E1 en Inters Scratch. Matthew Vanoevelen is sinds de wedstrijd in Rocroi immers van de Inters E2 naar de Inters E1 overgegaan. Voor alle andere klassen telt deze wedstrijd dus WEL mee voor het Belgisch Kampioenschap !

De inschrijvingsformulieren en de wedstrijdinfo kunnen worden geraadpleegd via volgende link: info enduro Lierneux 01/07/2018

Partners

Back to top button