Algemeen

De Black Knights Fan Day powered by Classic 21: een unieke gelegenheid om Zelos-rijders te ontmoeten

Is een circuitdoop als passagier van MotoGP-coureur Xavier Siméon altijd al je droom geweest? Dan hebben we goed nieuws voor je: tijdens de Black Knights Fan Day op 1 mei aanstaande kun je vijf rondjes achterop met hem meerijden of met de Belgisch kampioen Marc Fissette op het Circuit Jules Tacheny. Aandacht: reservatie is wel verplicht via de site van de Mertens Riding School.

Tijdens deze gratis fan-dag zullen de vier Black Knights Xavier Simeon, Livio Loi, Barry Baltus en Sasha De Vits aanwezig zijn om unieke momenten met hun supporters te delen. Je kunt ze steunen door hun merchandising-artikelen aan te kopen. Profiteer ervan en laat die die dag ook handtekenen! Een poster van de Black Knights krijg je eveneens aangeboden.
    
Een door Mertens Riding School georganiseerde trackday bestaat uit vijf sessies vrij rijden van 20 minuten. De inschrijvingen voor de trackday lopen rechtstreeks via de Mertens Riding School. De Zelos-rijders zullen langs het circuit staan om je rijstijl te analyseren. Ze zullen ook antwoord geven op je vragen om zo je rijden te verbeteren. Een voorrecht dat je niet voorbij mag laten gaan!

Tijdens deze gezellige dag staan er ook tal van animaties op het programma: mini-supermoto, dirt-track, een familie-parade, souvenirfoto’s, een reuze barbecue en nog veel meer. Reserveren voor de barbecue is wel verplicht. De reservaties lopen via de Mertens Riding School

 

Partners

Back to top button