Motorcross

Neem deel aan de Motocross Junior Days … en krijg je trainingsvergunning terugbetaald!

De Belgische Motorrijdersbond (BMB) lanceert in samenwerking met KTM en Husqvarna Belgium de Motocross Junior Days! Iedereen in het bezit van een KTM of Husqvarna 65cc of 85cc crossmotor kan zich inschrijven voor de jeugdstage dagen onder leiding van BMB jeugdcoach Yves Devlaminck en begeleid door nog andere ervaren lesgevers.

Een aantal ex-WK toppers zoals Joel Smets, Stefan Everts, Ken De Dycker, … zullen van de partij zijn om hun ervaring en expertise te delen met alle deelnemers. Bovendien zullen ze een top tien selectie van meest beloftevolle rookies opstellen die verder in hun carrière gevolgd gaan worden en deze meedelen aan de aanwezige pers.

De stage dagen zijn toegankelijk voor zowel beginnende rijders als meer ervaren rijders. Er zal gewerkt worden met verschillende groepen per niveau.

De deelname is volledig gratis voor de BMB vergunninghouders! Rijders die een motorcross vergunning hebben in een van de Belgische motorcrossbonden (VJMO/MCLB, JMS/VLM, VMCF, FPCNA & AMPL) kunnen met hun vergunning deelnemen voor een kleine bijdrage van 15 EUR per stage.

Rijders die geen vergunning hebben zullen ook kunnen deelnemen mits het onderschrijven van een BMB trainingsvergunning. Ze krijgen echter de kost ervan volledig gecompenseerd door KTM/Husqvarna waardebonnen. Met deze trainingsvergunning zullen zij bovendien een volledig jaar verzekerd kunnen trainen!

Alle deelnemers die aan de drie stage dagen deelnemen, krijgen bovendien een mooi cadeaupakket van KTM/Husqvarna met waardebonnen, motorolie, enz.

Praktische info:

Data & plaatsen:

  • Dinsdag 10 april 2018 (Paasvakantie) : Lierneux
  • Donderdag 19 juli (Zomervakantie): Lille
  • Donderdag 30 augustus (Zomervakantie): Genk

Start telkens om 10u00 – einde om 18u00

Voor wie?:

  • BMB Vergunninghouders jeugd
  • Vergunning houders VJMO/MCLB, JMS/VLM, VMCF, FPCNA & AMPL
  • Niet vergunninghouders

Kostprijs:

  • BMB Vergunninghouders jeugd : GRATIS!
  • Vergunning houders VJMO/MCLB, JMS/VLM, VMCF, FPCNA & AMPL : 15 EUR
  • Niet vergunninghouders: 15 EUR + trainingsvergunning te onderschrijven via de BMB toepassing (http://fmb-bmb.magelan.be/).

De betaling gebeurt ter plaatse bij de BMB afgevaardigde.

Hoe inschrijven?:

Er dient vooraf te worden ingeschreven via het volgende elektronisch inschrijvingsformulier: klik hier

Je dient je eerst te registreren om toegang te hebben tot het formulier.

Er kan tot daags voor de stage nog worden ingeschreven.

 

 

Partners

Back to top button