Motorcross

Motorcross Baisieux-Quiévrain: punten en prijzen te winnen!

Het weekend van 7 en 8 oktober zal erg druk worden voor de motocross liefhebbers. Het Waalse dorpje Baisieux (Quiévrain) zal het decor zijn van de finale van het Belgisch Kampioenschap (alle klassen) en van de ‘Coupe de l’Avenir’ (65cc, 85cc, Open).

In de BMB klassen – Jeugd , Cup 125, Cup MX1, Cup MX2, MX1 en  MX2 –zullen er nog belangrijke punten te verdienen zijn om de eindklassementen van het kampioenschap te bepalen. Bovendien zal de titel van Belgian Master MX1 en  Belgian Master MX2 worden toegekend na de twee reeksen op zondag 8 oktober.

Opgelet, de oefeningen en de wedstrijden voor de klassen jeugd, Cup 125, Cup MX1 en Cup MX2 vinden plaats op zaterdag 7 oktober. Voor de klassen Belgian Master MX1 en  Belgian Master MX2 zullen de oefeningen en de wedstrijden doorgaan op zondag 8 oktober. Raadpleeg hier de timing.

We herinneren eraan dat de rijders MX1 en MX2 (nationalen en inters) zowel punten voor het Belgisch Kampioenschap MX1 en MX2 als voor het Belgisch Kampioenschap Belgian Master MX1 en  Belgian Master MX2 zullen bekomen tijdens de twee reeksen. Het prijzenbarema zoals hernomen in bijlage 3 van het BMB reglement zal worden toegepast op elke reeks. Er zal ook een Superfinale worden voorzien met de beste rijders MX1 en MX2 (op basis van het algemeen klassement van de twee reeksen) met volgende prijzenbarema : 1. 7000 EUR 2. 5000 EUR 3. 3000 EUR 4. 2000 EUR 5. 1000 EUR

De Nationalen en Inters MX1 & MX2 moeten zich vooraf inschrijven a.h.v. onderstaand elektronisch inschrijvingsformulier, alle andere rijders schrijven zich ter plaatse in op de welcome.

– Inschrijvingsformulier Motorcross Belgian Masters MX1/MX2 Baisieux ( (Quiévrain) 8/10/2017

Veel succes!

Partners

Back to top button