Motorcross

Toppers present op de Keiheuvel in Balen

De eerste toppiloten die op dinsdag 15 augustus van de partij zullen zijn op de internationale motorcross van de Keiheuvel in Balen zijn ondertussen bekend. De twee 'lokale mannen' met de nodige naam en faam Kevin Strijbos en Jago Geerts. De winaar van 2016 en voordien al meerdere keren op het podium: Shaun Simpson. Van de diverse GP fabrieksteams komen verder Max Nagl, Thomas Covington, Armanis Jasikonisen en Brent Van Doninck.

Met Romain Febvre zal er bovendien een tweede ex-wereldkampioen aanwezig zijn. Hij komt samen met zijn Franse landgenoot, en momenteel één van de toppers in de MX2 klasse, Benoit Paturel.

Voorts 2-voudig ex wereldkampioen Steve Ramon, Yentel Martens en voor het 24 MX Honda team komen Ken de Dijcker en Damon Graulus. Ook Jeffrey Dewulf zal van de partij zijn, net als Lars Griekspoor, Michael Ivanov en Filip Bengtsson.

Jeremy Delince, Kristof Salaets en Herjan Brakke maken voorlopig het plaatje compleet. Tot slot nog enkele clubpiloten met Jens Getteman, Dennis Verbruggen, Kenny Vandueren en Andy Truyts.

Een ijzersterk deelnemersveld en dat belooft een spannende strijd voor de felgegeerde Sylvain Geboers (MX1) en Joel Roelants (MX2) trofeeën!

Wedstrijdinfo: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/motorcross-keiheuvel

Partners

Back to top button