Toerisme

Neem deel aan de Vriendschapsrit 2017 in Karinthië

MTC 13 Leopoldsburg organiseert dit jaar naar aanleiding van haar 25-jarig bestaan, de Vriendschapsrit van de BMB.  Zij hopen talrijke Belgische motorrijders te mogen verwelkomen in Seeboden am Millstättersee van 24 tot 27 mei 2017. Seeboden is gelegen in Karinthië, Oostenrijk op 1000km van Leopoldsburg en is de ideale uitvalsbasis om te genieten van de prachtige natuur, met zijn betoverende landschappen, majestueuze bergen en zijn glasheldere meren.

Alle praktische info kan je terugvinden op de website van de organisatie: www.vriendschapsrit2017.be

Op deze website kunnen jullie ook het inschrijvingsformulier vinden. Eenvoudigste manier is om dit formulier te downloaden op je pc/laptop, en het ingevuld formulier terug te mailen. Afprinten en via de post versturen kan natuurlijk ook.

Hou er rekening mee dat jullie zelf voor jullie logement moeten zorgen. Eenvoudigste manier is om een mail te sturen naar de toeristische dienst van Seeboden. Zij zoeken dan een geschikt logement in jullie plaats. Vergeet niet te vermelden “Vriendschapsrit 2017” bij jullie aanvraag. Jullie kunnen deze aanvraag, indien gewenst, gewoon in het Frans doen.

Op de website van de Vriendschapsrit kunnen jullie ook enkele toeristische routes ter plaatse vinden. Deze routes gaan een andere richting uit als de voorziene rondrit op vrijdag.

De rondrit zelf zal enkele weken voor de Vriendschasprit aan de clubverantwoordelijken verdeeld worden.

Voor verdere vragen :

Erik Wouters

Secretaris MTC 13 Leopoldsburg

erik.wouters4@telenet.be

 

Partners

Back to top button