Belgian Endurance-cross (BEX)

Schrijf je in voor de BEX wedstrijd van Mont-Saint-Guibert en Suzannecourt

De eerstvolgende manche van het Belgian Endurance-cross (BEX) kampioenschap vindt plaats in de Shanks groeve van Mont-Saint-Guibert, misschien wel het meest spectaculaire off-road circuit in ons land. Op zaterdag 17 september staat er een FPCNA motorcross wedstrijd op het programma tellende voor het Waals kampioenschap. Op zondag is er een 5 uren BEX wedstrijd opgedeeld in een wedstrijd van 2 uren en een van 3 uren tellende voor het BMB BEX en BEX1 kampioenschap. Er worden ook 2 reeksen van 40 minuten voorzien voor de BEX kid's. Deze wedstrijd telt mee voor het Waals kampioenschap.

Het bijzonder reglement en de timing werden ondertussen gepubliceerd en kunnen worden geraadpleegd via volgende link. De inschrijvingen zijn geopend via de website van de organisatie (http://rmcpierreux.be)

Op zondag 25 september gaan we richting Frankrijk voor de finale van het BEX kampioenschap in Suzannecourt. Het betreft een wedstrijd over 3 uren waarbij enkel de BMB teams bestaande uit 2 rijders punten voor het BEX kampioenschap kunnen behalen. De inschrijving verloopt via de website www.motott.fr. De enduro rijders gaan op dezelfde wijze te werk als voor de wedstrijden van Rocroi en Buzancy. De andere rijders dienen zich eerst te registreren 'enregistrez-vous' (linker kolom), nadien de wedstrijden te kiezen uit de regio Champagne Ardenne, endurance. Klik op het icoon mannetje+ en zoek je naam en deze van je teammaat en vul het inschrijvingsformulier in. Opgelet vanaf 11/9 wordt de inschrijfprijs met 10 EUR vermeerderd.

Meer info:

De BEX wedstrijden zijn toegankelijk voor alle motorcross, enduro en supermoto vergunninghouders. Er kan ook met een vergunning 1 manifestatie worden deelgenomen. We nodigen al onze off-road rijders uit om massaal deel te nemen. De BEX wedstrijden geven je immers de kans om in team verband gedurende lange tijd te kunnen rijden op een mooie en lange omloop.

    

Partners

Back to top button