Motorcross

Lommel maakt zich klaar voor de Belgische MXGP

We tellen af naar de Belgische Motorcross Grand Prix komend weekend, 30 en 31 juli, in Lommel. The place to be voor alle MX fans! Afgelopen weekend in Loket misten onze Belgen Clement Desalle en Jeremy Vanhorebeek nipt het podium maar met de steun van het eigen thuispubliek zou het in Lommel wel eens raak kunnen zijn. Hopelijk zien we in het Lommelse zand ook Kevin Strijbos opnieuw mee voorin strijden.

In de EMX125 vraagt ook Jago Geerts al onze steun. Hij staat momenteel aan de leiding van het EK 125cc maar wordt op de voet gevolgd door de Fransman Rubini. In Lommel (voorlaatste wedstrijd) zou Jago verder kunnen uitlopen. In de EMX300 gaat de titelstrijd tussen de Nederlander Mike Kras en Yentel Martens. In Lommel kennen we de uiteindelijke Europees kampioen! Met de klassen MXGP, MX2, EMX150, EMX125, EMX250 en EMX300 hebben we een druk maar boeiend programma voor de boeg.

De voorbereidingen zijn al weken volop aan de gang en kan je ook meevolgen op de facebook pagina of de website van de organisator, GP Limburg.

Raadpleeg ook de timing via volgende link: http://www.fmb-bmb.be/nl/mx_event/world-championship-mxgpmx2

 

Partners

Back to top button