Motorcross

Herlings domineert BK in Moerbeke Waas

Jeffrey Herlings is ongetwijfeld de man van de eerste wedstrijden. Hij lijkt na een moeilijke periode opnieuw helemaal de oude en is dit jaar ongeslagen. Het maakt hem niet uit of hij het moet opnemen tegen de MX1 motoren, hij domineert gewoonweg overal.

Ook gisteren in Moerbeke Waas stond er geen maat op de KTM rijder. Hij won de drie reeksen en ging in de eindstand Max Nagl (2-2-2) en Brent Vandoninck (3-3-3) vooraf.

Snelstarter Max Nagl wist in de drie manches telkens de beste start te nemen en de eerste ronden aan de leiding te rijden, maar na enkele ronden kwam er telkens een MX2-rijder genaamd Jeffrey Herlings opzetten. Hij had geen problemen om Nagl te verschalken en reed telkens in cruise-mode naar de overwinning. Nagl finishte telkens op de tweede plaats en beste landgenoot werd Brent Vandoninck. De KEMEA rijder stond met zijn MX2 motor goed zijn mannetje en volgde telkens op kleine afstand van Nagl.

Vierde in de eindstand werd Christophe Charlier, gevolgd door Yentel Martens op zijn 300 2-takt, Jeffrey Dewulf en Damon Graulus.

Cedric Grobben won beide manches in de MX2 klasse en ging in de eindstand Josiah Natzke, Max Engelen en Cyril Genot vooraf.

Foto: @cdsimages

Tekst: mxmag

– Fotogalerij op www.mxmag.be

– Volledige uitslagen:

Partners

Back to top button