Enduro

Inschrijven voor de opening van het enduro seizoen 2016

Het Belgisch enduro seizoen opent op zondag 6 maart in Hautrage. MC Cadre Blanc zal de enduro rijders drie speciale etappes voorschotelen en een parkoers van 38 km. De 4de ronde van de Inters en de Beloften zal worden vervangen door speciale etappes.

De inschrijvingen zijn ondertussen geopend via deze website. Opgelet, de accounts van alle enduro vergunninghouders werden eind 2015 geblokkeerd. De aangesloten bonden (VMBB en FMWB) zullen de account opnieuw activeren vanaf dat de jaarvergunning enduro 2016 werd afgeleverd. Als je dus nog niet kan inloggen, probeer het dan later nog eens. We verzoeken de jaarvergunninghouders wiens account nog niet is geactiveerd om zich zeker niet als niet-licentiehouder te registreren!

We herinneren eraan dat de jaarvergunninghouders vooraf hun startuur krijgen toegewezen. Rijders met een dagvergunning starten steeds na de jaarvergunninghouders van hun categorie. Een enduro jaarvergunning onderschrijven is dus niet alleen financieel voordeliger maar zo weet je ook vooraf wanneer je van start zal gaan.

 

 

Partners

Back to top button