Algemeen

De FMWB heeft een nieuwe BMB voorzitter verkozen

Op dinsdag 19 januari ll. heeft de Raad van Bestuur van de FMWB een nieuwe voorzitter van de BMB verkozen. De statuten van de BMB voorzien immers dat de federale voorzitter via beurtrol wordt voorgedragen door haar twee regionale bonden, de Vlaamse Motorrijdersbond van België (VMBB) en de ‘Fédération Motocycliste Wallonne de Belgique’ (FMWB). Het was nu de beurt aan de FMWB om een opvolger aan te duiden voor de huidige voorzitter, Dhr. Jos Driessen.

Vier kandidaten hadden hun kandidatuur ingediend: Dhr. Claude Danis (BMB voorzitter van 1996 tot 2004), Dhr. Robert Gysembergh (BMB voorzitter van 2008 tot 2012), Dhr. Christian Dejasse (BMB bestuurder) en Dhr. Olivier Rougraff (BMB bestuurder). Dhr. Christian Dejasse, besliste echter zijn kandidatuur in te trekken voor de verkiezingen.

Dhr. Olivier Rougraff werd uiteindelijk verkozen tot nieuwe BMB voorzitter. Zijn mandaat zal aanvangen tijdens de Algemene Vergadering van de BMB op 23 maart a.s.

Dhr. Olivier Rougraff, 48 jaar, is bestuurder van de BMB sinds 2009 en tevens voorzitter van de Motocross club Haut-Pays, organisator van de internationale wedstrijd, de ‘Coupe de l’Avenir’. In zijn professioneel leven is hij zaakvoerder van een onderneming actief in openbare en privé werken.

Partners

Back to top button