Toerisme

Praktische informatie over de Vriendschapsrit 2016

De VMBB toerafdeling bezorgde ons bijkomende praktische informatie over de Vriendschapsrit van 4 tot 7 mei 2016 in Koblenz (Duitsland). De inschrijvingen werden ondertussen geopend op de VMBB website (www.vmbb.be) in de rubriek formulieren.

U vindt er het formulier “inschrijving individuelen vriendschapsrit” en het formulier “inschrijving groep vriendschapsrit.”  Het 2de formulier laat de clubs toe hun leden in te schrijven. Na het invullen ontvangt men een mail om de ontvangst van de inschrijving te bevestigen.
Opgelet: het webformulier is aangemaakt voor maximaal 10 deelnemers. Zijn er meer dan 10 deelnemers dan kan er een tweede webformulier voor de club worden aangemaakt, enz..

Kostprijs

Overzicht kostprijs per persoon :
– Vriendschapsrit :

  • 80 euro voor alle leden van een BMB club
  • 95 euro voor niet leden van een BMB club

– 3 overnachtingen (1 avondmaal extra) in het feesthotel : Wyndham Garden Hotel Lahnstein Koblenz

  • Toeslag voor 3 nachten voor éénpersoonskamer : 54 euro

Bij het boeken kan men kiezen tussen de optie hotel of camping. Kiest men de optie hotel dan reserveert men in het feesthotel. Men kan bijboeken voor 73 euro per dag half pension per persoon. (90 euro per persoon éénpersoonskamer)  Dit kan door op het formulier de start en einddatum in te vullen.
Bij het inschrijven maakt men de keuze tussen Hotel en Camping.

Wat gebeurt er na de inschrijving?

•    HOTEL :
Er zijn 145 kamers en 10 één persoonskamers gereserveerd voor de deelnemers vriendschapsrit. Door in te schrijven reserveert men zijn kamer. (Er is steeds een mogelijkheid kamers bij te krijgen.)  De inschrijver ( de verantwoordelijke persoon voor een  groep ) krijgt een overzicht van de kosten. Er wordt gevraagd uiterlijk te betalen voor 15 februari 2016. Men kan annuleren tot 15 maart 2016. Wat bijboekingen betreft is het aan te raden een annulatieverzekering te nemen omdat deze kamers niet gereserveerd zijn.

•    CAMPING :

Deze deelnemers ontvangen prijsinformatie met de mogelijkheid de camping te reserveren en te betalen via de VMBB.

Meer info: VMBB Secretaraat – vmbb@skynet.be
 

Partners

Back to top button