Algemeen

Bikers’ Card lanceringsaanbod !

In de Paasvakantie werd op Auto/motoworld in het Jubelpark in Brussel, de Bikers' Card, officieel gelanceerd. De eerste kaarten zijn inmiddels opgestuurd. Er wordt volop gewerkt aan de uitbreiding van het voordelenpakket. Zo zijn nu ook Coyote, Moto80 en De Radiguez rider school partner geworden. Binnenkort zal er er ook nog een kortingsprogramma voor talrijke BMB evenementen worden toegevoegd.

Koop je Biker’s Card op  www.bikerscard.be

Voor € 25 ben je even goed verzekerd als je motor!

De Biker’s Card is:

  • Een individuele Generali-verzekering ter waarde van € 49,65
  • Meer dan € 150 voordelen en kortingen!
  • Handige tips
  • De verdediging van je belangen

 

De voordelen van het moment!
Geniet van 15% korting op de aankoop van een Coyote en van een gratis maand extra op je jaarabonnement!

Coyote is een partner van de Biker’s Card. En dat is goed nieuws voor alle leden, want zij genieten voortaan van 15% korting op de aankoop van een Coyote en van een gratis maand extra op het Coyote Systems-jaarabonnement. Een niet te missen aanbod!

Moto80, hét tijdschrift voor motorrijders!
 
Ook Moto80, hét magazine voor de motorrijder, heeft zich aangesloten bij de Biker’s Card community. Daardoor profiteren onze leden van 10% korting op een jaarabonnement op het tijdschrift.

‘de Radiguès RIDER School’ officiële partner van de Biker’s Card

Deze rijschool biedt je 5% korting op zijn stages in België en in het buitenland. Wil je profiteren van dit uitzonderlijke aanbod? Dat is heel simpel! Toon gewoon je Biker’s Card bij de start van je stage en de Radiguès RIDER School betaalt je de korting meteen terug!

Klik op de logo's voor meer informatie.

Partners

Back to top button