Algemeen

Officiële lancering van de Bikers’ Card

Zelos en de FMB-BMB zijn trots om de Bikers' Card officieel te lanceren in het prestigieuze kader van Autoworld te Brussel. Voor één keer zal het automuseum Autoworld – tijdens de Paasvakantie – omgetoverd worden tot een Motorworld, met een tentoonstelling volledig gewijd aan moto's. Meer dan 60 van de mooiste legendarische moto's zullen tentoongesteld worden op de mezzanine van de eerste verdieping van het museum !

De Bikers' Card zal te koop zijn tijdens deze uitzonderlijke tentoonstelling van 5 tot 19 april. 

Wat is het Biker’s Card ?
 
Tegen de democratische prijs van 29€ biedt de Bikers’ card een reeks voordelen met de bedoeling het leven van de motorrijders te vergemakkelijken. Ze zal beschikbaar zijn op de website
www.bikerscard.be, maar de motorrijders zullen ze ook kunnen aanschaffen tijdens de evenementen die te maken hebben met de motor.

Dankzij verzekeraar Generali zullen alle Bikers’ card gebruikers genieten van een individuele verzekering ter waarde van 49,65€. Deze zal een hospitalisatieverzekering omvatten, een invaliditeits- en een overlijdensdekking.

De kaarthouders zullen eveneens kunnen genieten van een voorkeurstarief bij een motor financiering bij ING en van kortingen in de hotels van de Van der Valk groep. In de loop van het jaar zullen nog andere voordelen toegevoegd worden aan dit uitzonderlijk aanbod.
 
Bezoek onze Bikers' Card stand! of www.bikerscard.be
 

Ontdek de Motorworld tentoonstelling van 5 tot 19 april !
 
Hoewel de rode draad van de tentoonstelling de evolutie van de motorfiets door de jaren heen is, zal uiteraard de nodige aandacht worden besteed aan ons patrimonium in de vorm van een aantal machines die ons land in de motorwereld een ijzersterke reputatie bezorgden: Minerva, FN, Gillet, Saroléa…  De tentoonstelling is voor Saroléa ook de gelegenheid om op 5 april in avant-première met zijn recentste creatie uit te pakken. Die nieuwkomer krijgt een vooraanstaande plaats naast de Saroléa Atlantic Major van 1960, een van de laatste modellen van het merk uit die jaren.
 
Tijdens de overzichtstentoonstelling wordt ruim aandacht besteed aan de grote motorlanden zoals Engeland (met BSA, Triumph, Norton, Ariel…), Japan (met merken als Honda (zoals de CB750 MK0), Kawasaki, Suzuki, Yamaha…), Duitsland (met BMW, waaronder de R90S) en Italië (met Ducati, waaronder de 916 Senna).

Er zal ook heel wat plaats worden vrijgemaakt voor de 'Café Racers', de cultmotorfietsen die in de jaren '60 het straatbeeld in Engeland kleurden en die nu aan een comeback bezig zijn. De vernieuwde belangstelling voor deze lichte en snelle eenzitters met hun retrostijl, hun lage sturen en hun minimale stroomlijnen werd tijdens het recente autosalon van Brussel nog maar eens bevestigd. In dit verband speelt België overigens een vooraanstaande rol op het vlak van de customisation van dit type motorfietsen. Een positie die we onder meer te danken hebben aan Fred Krugger, Spark's Motorcycles en MotoKouture, specialisten die internationale erkenning genieten!
 
De motorfietsen die in Autoworld zullen worden tentoongesteld, worden uitgeleend door clubs, privé-eigenaars en officiële verdelers.

 

AutoWorld biedt een exclusief voordeel aan de leden van de Bikers' Card !

Door lid te worden van de Bikers' Card community, geniet u 2€ korting op uw toegangsprijs bij uw volgende bezoek aan AutoWorld te Brussel.  
 

Praktische informatie:

Bikers' Card – 29€ – Meer info op www.bikerscard.be

Tentoonstelling: 
Autoworld/Motoworld – Esplanade van het Jubelpark – 1000 Brussel
Iedere dag open – zelfs op maandag – van 10.00 u tot 18.00 u
Prijs : * € 9/volw. * € 7/senioren en studenten * € 5/kinderen 6-13 jaar * gratis kinderen jonger dan 6 jaar
Info:
www.autoworld.be of +32.2.736.41.65

Partners

Back to top button