Enduro

Starturen en deelnemerslijst enduro van Hautrage

Zondag a.s. wordt in Hautrage het enduro seizoen 2015 op gang getrokken. De organisatie, MC Cadre Blanc, heeft 2 pittige specials op het programma staan. Het belooft een mooie lentedag te worden, dus alle enduro liefhebbers weten waar ze moeten zijn zondag! De 4de ronde van de Inters wordt geschrapt en vervangen door speciale proeven. De verkenning van het parkoers zal mogelijk zijn op 7 maart van 14u tot 18u en op 8 maart vanaf 8u.

Toegang tot SP1
De rijder zal 2 polsbandjes van verschillende kleur ontvangen (1piloot en 1 vergezellende persoon)
Het fluo hesje (ten laste van de vergezellende persoon en de piloot) is verplicht tijdens de verkenning van de speciale proef door de piloot en de vergezellende persoon. Tijdens de wedstrijd dient enkel de vergezellende persoon een polsbandje en fluo hesje te dragen om toegang te krijgen tot SP1.

Toegang tot SP2
Geen beperkingen

Raadpleeg hierna:

Rijders die niet vooraf hebben ingeschreven (zowel vergunninghouders als niet-vergunninghouders) kunnen zich op dag van het evenement ter plaatse inschrijven. Zij krijgen een startuur toegewezen na de reeds toegekende starturen in functie van hun respectievelijke categorie.

Partners

Back to top button