Enduro

Inschrijvingsprocedure enduro wedstrijden

Er bestaat een verplichte voorinschrijving om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden van het Belgisch Kampioenschap Enduro.

De inschrijvingsprocedure verloopt volledig elektronisch via de BMB website. U dient in de menu kalender de enduro aan te klikken waarvoor u wenst in te schrijven. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de BMB vergunninghouders en de niet-BMB vergunninghouders, buitenlandse rijders en recreanten.

Wanneer je het inschrijvingsformulier aanklikt zal je gevraagd worden om in te loggen of te registreren. Wanneer voor je de eerste keer inschrijft, klik je op registreren en vul je de gevraagde gegevens in.  Je ontvangt dan na enkele ogenblikken een e-mail met een link naar je profielgegevens.  Eens je registratie is voltooid en je ingelogd bent, ga je terug naar het inschrijvingsformulier en kan je je inschrijven.  Wanneer je je voor een nieuwe wedstrijd inschrijft klik je gewoon op inloggen en vul je het formulier verder  aan.

Je dient de diverse velden (alle velden zullen verplicht moeten ingevuld zijn alvorens men zijn inschrijving zal kunnen indienen) aan te vullen en het formulier in te dienen (knop onderaan). Tenslotte dien je het inschrijvingsgeld te storten op de bankrekening van de organiserende club vermeld op het elektronisch inschrijvingsformulier.

De organisator zal je inschrijving bevestigen vanaf ontvangst van de betaling door het vakje ‘betaald’ aan te kruisen op het inschrijvingsformulier dat de rijder zal kunnen raadplegen. Op dat moment zal je tevens een automatische e-mail ontvangen met de bevestiging dat je inschrijving volledig in orde is.

Uw account beheren

Rijders zullen hun BMB gebruikersaccount kunnen beheren via de menu ‘user account’ bovenaan. Zij kunnen sommige velden aanvullen en wijzigen om te vermijden deze gegevens steeds opnieuw te moeten invoeren wanneer zij zich inschrijven voor een enduro wedstrijd.

 

Partners

Back to top button