Algemeen

Exclusieve biker parade naar het auto-moto salon 2015

De Biker Parade : dé jaarlijkse en leukste afspraak voor de motor- en scooterliefhebbers! Naar goede traditie krijgen opnieuw 500 rijders exclusief de kans om deel te nemen en zo gratis het Auto-Moto-Van-Salon 2015 te bezoeken.

Echte liefhebbers rijden ook in de winter. En dat willen we graag tonen door in grote groep samen te rijden van het Jubelpark in Brussel naar het Salon. Bij aankomst krijg je een gratis parkeerplaats aangeboden in een gereserveerde zone op Parking C (vlakbij de ingang) én … gratis toegang tot het Salon!

Planning voor zaterdag 17 januari 2015:
– 13u: verzamelen aan het Jubelpark op de Esplanade aan het museum Autoworld;
– 14u: vertrek naar het Salon;
– 15u: aankomst op Parking C van de Heizel.

Animatie
Iedereen is welkom op het Jubelpark vanaf 13u. Daar zorgt de radiozender Classic 21 voor de gepaste sfeer in afwachting van het vertrek.

Verplicht registreren
Opgelet, alleen de mensen die zich tijdig inschrijven via deze website (registraties worden aanvaard tot het maximum aantal deelnemers van 500 is bereikt) en op de inschrijvingslijst staan, kunnen aan het evenement deelnemen. Enkel deze mensen ontvangen elk een gepersonaliseerd toegangsticket met een unieke barcode. Elk ticket kan slechts 1 maal aan de ingang worden gescand en nadien wordt de barcode automatisch ongeldig. Je mag ook met passagier komen. Gelieve dit aan te duiden bij de registratieprocedure. Op die manier bezorgen we jou ook voor de passagier een toegangsticket.

We vragen bij de inschrijving je gsm-nummer om je bij zware weersomstandigheden te kunnen verwittigen mocht de Biker Parade toch niet kunnen plaatsvinden. Dan hebben we nog de mogelijkheid om de organisatie uit te stellen naar de volgende zaterdag (24/01/’15).

Om je goed te kunnen informeren, is het dus belangrijk dat je alle gegevens op een correcte manier invult. Let goed op bij de registratie van je gsm-nummer en eerbiedig daarbij de vaste structuur van 11 cijfers (zonder spaties, schuine strepen of punten), met vermelding van de code voor België (32), de code van je operator (maar zonder de “0”) en dan de rest van je nummer. Een voorbeeld van de structuur: 32495123456. Het is verplicht om een gsm-nummer op te geven.

We hopen dat je er bij kan zijn. In elk geval duimen we voor goed weer en een fantastische rit. Bekijk hier alvast de foto’s van de editie van 2014.

Inschrijving >

Partners

Back to top button