Algemeen

BMB prijsuitreiking sportcommissie op 10 januari in Lummen

De jaarlijkse huldiging van de Kampioenen van België (& Beste rijder) in de disciplines motorcross, snelheid, enduro, trial, supermoto, classic bike alsook de laureaten van de Motorcross Coupe de l’Avenir zal plaatsvinden in Lummen op zaterdag 10 januari 2015

De medaillewinnaars van de Wereld- en Europese kampioenschappen (solo en nationale teams) zullen eveneens worden gehuldigd alsook de laureaten van de Gouden Stuur en Beloftevolle Jongere trofee.

De eerste 5 zijspancombinaties (motorcross) van de eindstand van het Belgisch Kampîoenschap 2014, de eerste 20 rijders van de Motorcross Inters Challenger Trophy (Belgian Nationals)  en de eerste 5 rijders van de Belgian Supermoto Cup zullen tevens hun prijzengeld (eindklassement) in ontvangst kunnen nemen. Opgelet: prijzengeld dat niet wordt afgehaald tijdens de uitreiking blijft in het bezit van de federatie.

De prijsuitreiking van de Nationale Sportcommissie zal doorgaan op zaterdag 10 januari 2015 in “Cultuur en Ontmoetingscentrum Oosterhof “, Dokter Vanderhoeydonckstraat 56 te 3560 Lummen;  (internet: GCOC Oosterhof Lummen )

MC Beringse staat in voor de organisatie van dit evenement. Elke laureaat zal samen met zijn/haar partner of ouders (elke piloot mag vergezeld worden van maximum 4 personen) worden uitgenodigd voor de receptie voorzien vanaf 14.00 uur. De uitnodigingen zullen in de loop van de maand novembr worden verzonden.

De huldiging van de kampioenen in alle disciplines start om 15.30 uur stipt en wordt beëindigd omstreeks 18.30 uur. De volledige lijst van de kampioenen die zullen worden gehuldigd zal later worden gepubliceerd op deze website.

Partners

Back to top button