Motorcross

Red de Motorcross 2014: aanplant 3e Motorcross CO2-bos

In het najaar van 2014 zal het 3e Motorcross CO2-bos aangeplant worden in Vlaanderen. Er wordt momenteel een terrein gezocht waar getracht zal worden 6.000 CO2-bomen aan te planten om een deel van de uitstoot van de motorcross te compenseren. Hiermee zal de motorcross-sector in totaal meer als 20.000 CO2-bomen aangeplant hebben.  

Uiteraard is hier een kostenplaatje aan verbonden.  De organisatie van Everts & Friends schenkt alvast 1.000 euro. De nummers 1 en 2 van de Belgische motorcrosswereld Stefan Everts en Joël Smets hebben de grote middelen ingezet. Op de grand prix hebben ze alle piloten en teambazen aangesproken, crosstruien en broeken gevraagd en laten signeren. Hier een overzicht van de collectie: 

– Jeremy van Horebeeck: schenkt een volledige uitrusting van KTM, een volledige uitrusting van Kawasaki en een volledige uitrusting van Yamaha         

– AMC Dworp schenkt 10 JvH89 "genieten" crosstruien van de 100 speciaal gemaakt voor sponsors / trouwe supporters

– Steven Frossard, Gauthier Paulin, Tommy Searle, Dylan Ferrandis, Arnaud Tonus: crosstrui + -broek

– Steve Ramon: 2 truien 

– Kevin Strijbos, Julien Lieber, Jeremy Seewer, Max Nagl,  Evgeny Bobrychev, Tim Gaiser,  Kei Yamamoto, Xavier Boog, Marc de Reuver, Todd Waters, Tyla Rattray, Dean Ferris, Romain Febvre, Aleksandr Tonkov, Valentin Guillod, Jeffrey Herlings, Jordy Tixier, José Butron, Max Anstie, Petar Petrov, David Phillipaerts, Tanel Leok, Davide Guarnieri, Arnaud Tonus: 1 trui elk

– Antony Cairoli, Ken de Dycker: 1 broek 

We hebben ook 2 gesigneerde truien van RSC Anderlecht, met dank aan René Deboeck van AMC Dworp (organisator van Kester).

Tommy Searle, winnaar individueel van de MX2-reeks op de MXoN 2014 schonk een gesigneerde crossbroek en crosstrui

Deze actie van de werkgroep 'Red de Motorcross' heeft als doel de onderhandelingen tussen de motorcrosswereld en de ministers van Sport en leefmilieu van de Vlaamse gemeenschap positief te beïnvloeden.

Bieden kan op www.ebay.be in de winkel van red_de_motorcross!

Bieden maar…

Partners

Back to top button